Matrite lumanari de Plastic Pilon Silicon Lumânare Cilindru Lumânare Face Matrite Manual DIY Lumânare Parfumată a Face Provizii

  • (1 Recenzii)
In stoc

Etichete: mucegai din plastic plast, petală lumânare mucegai, lumanare cilindru mucegai, cat craniu mucegai, d mucegai, lumanare cub de mucegai, model de plastic mucegai, craniul tin mucegai, moneda matrite din plastic, piept de matrite lumanari.

12.53lei 8.52lei
Cantitate: Adauga in cos

Caracteristici:

1、de Înaltă Calitate Material: mucegai este fabricat din material de înaltă calitate, și poate rezista la temperaturi ridicate și scăzute.

2、Durabil Avantaj: mucegai poate fi folosit de mai multe ori, care este durabil, nu este ușor de deteriorat și crăpate.

3、durată Lungă de Viață: geometrice moderne cilindrice mucegai are o durată lungă de viață și este ușor de curățat.

4、Largă Aplicare: silicon lumânare mucegai pot fi utilizate în producția de parafină, ceară și lumânări din ceară de albine.

5、Cadou pentru Copii: lumânarea mucegai este cel mai bun gadget pentru prieteni și copiii tăi să cultive hands-on interes în a face cadouri.

Caietul de sarcini:

Material: silicon

Mucegai dimensiune: despre 12.7*7.8*7.8 cm/5*3.07*3.07 inch

Produs finit dimensiune: 12*6*6 cm/4.72*2.36*2.36 inch

Lista De Ambalare:

1*Mucegai

Notă:

1. Manual de măsurare, mărimea toleranței este de 0,5-2 mm, supus la dimensiunea reală.

2. Datorită diferenței în lumină și a ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.

3. Culoarea poate varia de la lot la lot.


  • dimensiune: 12.7x7.8x7.8cm
  • Forma: Alte
  • Produs Finit Dimensiune: aproximativ 12*6*6 cm
  • Numărul De Model: Lumanare de mucegai
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numele: Silicon Lumânare Mucegai
  • Material: Silicon

Recenzii

Adaugă o recenzie

Scrie-ti parerea!:

Nume:

E-mail:

Produse similare

3D Sea Shell Forma de Silicon Mucegai Lumânare DIY Mucegai Mici Shell Mould Pentru Tort de produse de Patiserie de Copt Instrumente de Decorare Lumânare DIY Mucegai Puncte: 1、de Înaltă Calitate Material: mucegai este fabricat din material de înaltă calitate, și poate rezista la temperaturi ridicate și scăzute. 2、Durabil Avantaj: mucegai poate fi folosit de mai multe ori, care este durabil, nu este ușor de deteriorat și crăpate. 3、durată Lungă de Viață:
15.12lei 8.31lei
Noi DIY Lumânări Mucegai Soia Lumânare de Ceară Mucegai Aromoterapie Ipsos Lumanare 3D Silicon Mucegai Hand-made de Soia cu Aroma de Ceară, Săpun, Lumânări Mucegai Caracteristici: Reutilizabile: Realizate din materialul silicon durabil, flexibil și reutilizabil, cu netedă și strălucitoare interioare, reducând necesitatea de a reduce și poloneză terminat rășină elemente. Alimente în condiții de siguranță material de calitate: este alcatuita din profesionisti
1.88lei 1.21lei